Tackbrev från Stiftelsen Biodynamiska Forskningsinstitutet

Varmt tack för alla bidrag till Stiftelsen Biodynamiska Forskningsinstitutets verksamhet!

Aktuellt forskningsprogram med beskrivningar av de enskilda projekten finns på institutets hemsida www.jdb.se/sbfi.  Alla bidragsgivare får varje kvartal brevet till forskningsinstitutets vänkrets där man kan följa den pågående verksamheten samt information om årets fältvandringar och händelser i anknytning till arbetet.

I kommande brev blir det en rapport från Klimat Forum 2016.  Där behandlades konsekvenserna av Klimatmötet i Paris COP21 under medverkan från regeringen, naturvårdverket med flera och som ger anledning till kommentarer från vårt arbete.  För dem som ännu inte haft möjlighet att bidra till verksamheten och önskar följa arbetet under året så kan man bidra genom att sätta in minst kr 300 på
PG 13 01 05-0 eller BG 543-4816.

Artur Granstedt
Stiftelsen Biodynamiska Forskningsinstitutet

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln