Kalendarium:
 

Pyralidstopp

Koloniträdgårdsförbundet manar alla fritidsodlare till protest mot gifterna från lantbruket som förstör grönsaksodlingarna i våra trädgårdar. Målet är att få ansvariga ministrar, miljö- och klimatminister Annika Strandhäll och näringsminister Karl-Petter Thorvaldsson, att agera. Namninsamlingen ska överlämnas till dem på Världsmiljödagen den 5 juni.

Gå in på www.pyralidstopp.nu och läs mer

Skriv under Uppropet på www.mittskifte.org/petitions/stoppa-pyraliderna-vi-kraver-att-fa-odla-giftfritt

Biodynamisk Odling

Den biodynamiska odlingen tar hänsyn till naturen och de krafter som hela tiden påverkar oss människor och alla andra levande organismer på vår jord.

Biodynamiska preparat

Syftet med de biodynamiska preparaten är att stimulera livsprocesserna i jorden och i växterna. De bidrar till starkare rötter och till en större humusbildning i matjordsskiktet.

Biodynamiska Föreningen - vi tar ekologisk odling till nästa nivå!

Vår förening vänder sig till alla  som är intresserade av biodynamisk och ekologisk odling. Yrkesodlare, trädgårdsentusiast eller konsument, alla är välkomna att upptäcka fördelarna med ett mer naturnära odlingssätt. Bättre för naturen, mångfalden och människorna!  

Såkalendern 2022

Nu har Såkalendern för 2022 kommit. Klicka på bilden så kan du beställa ditt exemplar!!!

Ephemeris Stjärnkarta

Även Ephemeris Stjärnkarta för 2022 har kommit till kontoret!!! Beställ ditt exemplar för att hålla en närmare kontakt med månen och stjärnorna.

Senaste Tidningen

För att läsa, klicka på tidningen så laddas det ner. Äldre nyhetsbrev/tidningar finns under fliken "Publikationer" och "Medlemstidningen".